Проведено відкритий урок

2021-10-21

21 жовтня 2021року вчитель «Кухарів» Михайльо Людмила Іванівна підготувала і провела відкритий урок в 11класі на тему «Первинна обробка птиці».

У першій половині уроку педагогиня провела опитування здобувачів освіти домашнього завдання. Потім уміло пояснила новий матеріал, у якому ознайомила із значенням м'яса птиці в харчуванні людини, з її хімічним складом, класифікацією сировини та технологічним процесом обробки птиці. Розповіла про приготування різних напівфабрикатів із птиці.

Друга половина уроку була цікава тим, що Людмила Іванівна показала різні способи заправки птиці; як зрізати філе разом з крильною кісткою для приготування котлети по-київськи, яка є візитною карткою української кухні.

Кiлькiсть переглядiв: 22

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Листопад 2021 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930