Інформація про Тернівський МРЦ

/Files/images/IMG_4655.JPG
У найчарівнішому куточку Закарпаття – у селі Терново. що на Тячівщині, розташований Тернівський міжшкільний ресурсний центр.
МРЦ- справжня колиска юних талантів.
Датою його заснування стало 17 квітня 1981 року.
На основі рішення від 10.02.2022 року перейменовано міжшкільний навчально-виробничий комбінат у міжшкільний ресурсний центр Нересницької сільської ради.
У розв’язанні складний і основних питань беруть участь всі – керівник, колектив, учні, батьки. Налагоджена система управління навчально-виробничому процесу виглядає приблизно так: на кожному етапі висуваються найважливіші і найактуальніші завдання; головні адмінзавдання визначають характер основних вимог до діяльності директора та його активу, вибір способів і методів впливу на колектив. Колектив, у свою чергу, виступає як єдина організуюча сила зі спільним педагогічним переконанням і колективною творчістю, колективним аналізом, обміркованим, зваженим узагальненням, що ґрунтується на колективній думці.
У МРЦ успішно навчаються близько 300 учнів. На початку заснування закладу учні навчалися з трьох профілів – автосправа, тракторна і швейна справа . З перших днів колектив розпочав активну роботу по зміцненню навчально-матеріальної бази. Уже наступного року (1982 ) приступили до будівництва нового корпусу та гаражів.
У 1985 році святкували новосілля. З кожним роком відкривалися нові профілі.
Через рік було відкрито радіомонтажну і будівельну, а згодом хлібопекарську та торгівельну справи.
На сьогодні в МРЦ навчаються учні 10-11-х класів з п'яти шкіл, громади. МРЦ має шість профілів. Це – секретар керівника, водій транспортних засобів категорії «В» «С1» «С, тракторист, перукар.
Навчально-виховний процес забезпечують 6 вчителів. Усі вони з вищою освітою, досвідчені фахівці серед них: Людмила Іванівна Михайльо, Вікторія Іванівна Коморська, Василь Іванович Томишинець, Ольга Василівна Гомечко, Світлана Василівна Церкуник, Микола Андрійович Біланич та ряд інших.
Викладацький склад постійно оновлюється молоддю. Таке поєднання досвіду та молодого ентузіазму приносить взаємну користь. Постійно проваджуються і використовуються новітні педагогічні технології модернізується навчальний процес.

Для перегляду історії закладу, перейдіть до розділу сайту "Історія".

Для перегляду інформації про адміністративний склад, перейдіть до розділу сайту "Адміністрація".

Для перегляду інформації про вчителів, перейдіть до розділу сайту "Педагогічний колектив".

Кiлькiсть переглядiв: 1947

Коментарi

  • директор

    2014-02-28 17:24:45

    молодці...